Ha elkészült, tálaljunk nagy tányérra a megsült zöldségekből, tetejére tegyük a kétfelé vágott, töltött csirkemellszeleteket.

Hozzávalók: 4 db kicsontozott csirkemell, 40 dkg koktélparadicsom, 4 vastagabb szelet fetasajt, 1 db közepes méretű cukkini, 1 csokor friss kakukkfű, durvára őrölt bors, hidegen sajtolt olívaolaj

A csirkemellszeleteket vastagabbik oldalánál vágjuk be. Nyissuk szét, mint egy könyvet, klopfolóval kissé ütögessük meg. Mindkét oldalára daráljuk borsot, tépkedjünk rá kakukkfűleveleket és kenjük be olívaolajjal. A szétnyitott hús egyik felére tegyünk egy szelet sajtot, majd borítsuk rá a másik felét. Kezünkkel jól nyomkodjuk össze.

Fetával töltött tepsis csirkemell

Tegyük egy tálba a megmosott koktélparadicsomokat, adjuk hozzá a kis darabokra összevágott cukkinit. Daráljunk rá borsot, tépkedjünk rá kakukkfüvet és csorgassuk meg 3-4 evőkanálnyi olívaolajjal. Óvatosan keverjük össze.

Egy kisebb tepsit vagy tűzálló tálat kenjünk ki olívaolajjal, tegyük bele egymás mellé a megtöltött csirkemelleket, öntsük a tetejére a paradicsom és cukkini keverékét. Előmelegített sütőben 170-180 fokon süssük 35-40 percig, míg szép pirosra nem sül.